|
|
:: برچسبها:
انتخاب مخمر ,
انتخاب میکروارگانسیم ,
انواع سرکه و مواد اولیه سرکه سازی ,
بهسازی سرکه ,
پاستوریزاسیون سرکه ,
تغذیه مخمر ,
چگونگی بیوشیمیائی تولید سرکه ,
روش اورلئان یا روش فرانسوی ,
روش تعلیقی ,
روشهای تولید سرکه سیب ,
سرکه مصنوعی ,
سرکه میوه جات ,
شفاف کردن سرکه ,
ضای ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 خرداد 1395 |
نظرات ()
|
|
|
|
|